BLOG

Revelion 2019

Prețul este 430 lei – până în data de 24 decembrie. Și 450 lei – după 24 decembrie. Atmosfera va fi asigurată de DJ Dragoș. Aperitiv – 350 gr Crostini cu blue cheese și pastramă rață Ouă umplute cu avocado Rulouri de castraveți umplute cu bacon și brânză feta File de pește în crustă de…

Eveniment culinar cu preparate Metaxa și prezentare Metaxa 12*

Seara începe cu un amuse bouche din partea casei și continuă cu meniul special Metaxa: Mușchi de vită Argentina flambat cu Metaxa, sparanghel alb, crosti de cartof cu morcov, emulsie de păstârnac și clorofilă de pătrunjel – 340gr – 69 lei Antricot de vită Argentina cu sos de cognac Metaxa, piure de morcov și spanac…

Meniu Brunch

Brunch-ul este servit la Restaurant Athanasios.
Te așteptăm cu preparate autentice grecești!

Foto eveniment Degustare preparate Bottarga & Muzica live

Evenimentul Bottarga a fost un deliciu. O seara reusita cu preparate excelente si laudate de invitati, acompaniata de muzica live cu Tudor Rogoz (bouzouki/voce), Raul Sălăgean (chitară/voce) și Cristi Postoronca (acordeon).
Pentru cine nu cunoaște Bottarga este o delicatesa din icre de chefal sau ton, presate si uscate.

Degustare preparate Bottarga & Muzica live

Sambata 29 septembrie, Restaurantul Athanasios împreuna cu Oliva Shop va invita la un eveniment tematic și o degustare inedită începând cu orele 18:00.   Seara va fi acompaniată de muzică grecească interpretată live de către Tudor Rogoz (bouzouki/voce), Raul Sălăgean (chitară/voce) și Cristi Postoronca (acordeon). Tema principala este “Bottarga” acompaniata de o serie de produse…

Preparate Bottarga

BOTTARGA (Italiană), KARASUMI (Japoneză) sau AVGOTARAHO (Greacă) este o delicatesa din icre de  chefal sau ton, presate si uscate. AVGOTARACHO a fost considerata o delicatesă incă din epoca faraonilor. De asemenea, a fost un componentă importantă in dieta antică grecească şi mai târziu în perioada bizantină De ce Bottarga TRIKALINOS? Gust echilibrat si delicat / aroma placută și de lungă durată…